Book Østersøfærger med FerryScan

Sidst opdateret


FerryScan er en metasøgemaskine for færger i Østersøregionen. Vi tilbyder en samlet søgegrænseflade på tværs af mange operatører i Østersøen, så brugerne nemt kan sammenligne tidsplaner og priser. For udvalgte operatører tilbyder vi også muligheden for at bestille rejser direkte på FerryScan selv. Denne side giver et overblik over, hvad vi understøtter med hensyn til planlægning, priser og bookingmuligheder.

Aktuelle muligheder på FerryScan

Operatør Destinationer Planlægning1 Prissætning2 Booking3
Logo for Finnlines Helsinki, Lübeck, Malmø, Stockholm, Turku, Åland done done done
Logo for Tallink Silja Helsinki, Stockholm, Tallinn, Turku, Åland done done done
Logo for Eckerö Linjen clear clear clear
Logo for Viking Line Helsinki, Stockholm, Tallinn, Turku, Åland done done done
Logo for Eckerö Line Helsinki, Tallinn done done done
Logo for Wasaline clear clear clear
Logo for St. Peter Line clear clear clear
Logo for TT-Line clear clear clear
Logo for Stena Line Frederikshavn, Gdynia, Grenaa, Gøteborg, Halmstad, Karlskrona, Kiel, Liepāja, Lübeck, Rostock, Stockholm, Trelleborg, Ventspils done done done
Logo for DFDS Seaways Frederikshavn, Karlshamn, Kiel, Klaipėda, København, Oslo, Paldiski, Stockholm done done done
Logo for Polferries done clear clear

Brugerdefinerede reservationer

Vi er en traditionel salgsagent med en række færgeselskaber i Østersøregionen og er i stand til at behandle færgereservationer via e-mail og telefon for alle de operatører, der er anført på denne side.

For disse operatører kan vi arbejde sammen med dig om at bygge skræddersyede rejser, samt håndtere gruppebookinger. For mere information om dette, kontakt os venligst.

Tilpassede reservationer foretaget af FerryScan er underlagt en kommission på 10 % eller 10,00 EUR, alt efter hvad der er højere, samt vores standard bookingbetingelser.

Cookies hjælper os til at give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores ydelse, accepterer du vores cookies. Lær mere