Gratis færgebilletter til ukrainske flygtninge

Sidst opdateret


På grund af krigen i Ukraine tilbyder mange færgeselskaber i Østersøen gratis transport til ukrainere, der er på flugt fra Ukraine. Her er en liste med alle detaljer om færgetransport for ukrainske flygtninge.

Eckerö Line

Eckerö Line har færgeruter mellem Helsinki og Tallinn, der opererer på en hyppig basis. Eckerö Line tilbyder gratis færgebilletter til ukrainske flygtninge, samt støtte til humanitær gods. Booking info kan findes her:
Eckerö Line billetter

Finnlines

Finnlines har færgeruter mellem Tyskland (Travemünde/Lübeck), Sverige (Malmö, Kapellskär) og Finland (Naantali/Turku, Helsinki). Finnlines tilbyder også gratis færgebilletter til ukrainere. Mere information her:
Finnlines billetter

Stena Line

Stena Line har et omfattende rutenetværk i Finland, Sverige, Letland, Polen, Tyskland og Danmark. Stena Line har også mange ruter, der forbinder Storbritannien, Irland, Frankrig og Holland. Stena Line tilbyder gratis færgebilletter til ukrainere samt humanitære og velgørende organisationer. Find ud af mere her:
Stena Line billetter

Tallink Silja

Tallink Silja er et af de største færgeselskaber i Østersøen med ruter mellem Estland, Finland og Sverige. Tallink Silja tilbyder gratis færgebilletter til ukrainske flygtninge samt humanitær last til støtte for Ukraine. Læs mere her:
Billetter til Tallink Silja

Viking Line

Viking Line har færgeruter mellem Estland, Finland og Sverige, med hyppige afgange. Selvom det i øjeblikket ikke er opført online, tilbyder Viking Line billetter til ukrainske flygtninge på alle ruter. Ifølge salgs- og marketingchef, Ilja Berunenko: "Vi tilbyder gratis billetter til flygtninge på alle vores ruter. Vi leverer gratis passagerbilletter og pladser til personbiler, på lange ruter til/fra Stockholm også Standardkahytter. Booking sker via vores kundeservice på [email protected]"

Cookies hjælper os til at give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores ydelse, accepterer du vores cookies. Lær mere