Den hurtigste færge mellem Tyskland og de baltiske lande

Sidst opdateret


Der er en række færger fra de baltiske lande (Litauen, Letland og Estland) til Tyskland. Disse færger er praktiske, fordi de kan spare en betydelig mængde tid, når du rejser mellem Tyskland og de baltiske lande og videre. En række færgeselskaber, herunder DFDS Seaways og Stena Line, driver færger mellem Tyskland og byer som Klaipeda og Liepaja i Baltikum. Det er intet værd, at der er flere muligheder, hvis man rejser fra Sverige til de baltiske lande.

Mulighed 1: Færge fra Tyskland til LitauenStart booking

Kort over Kiel-Klaipeda færgerute.
Kort over Kiel-Klaipeda færgerute.

DFDS Seaways driver en daglig færge mellem Kiel (Tyskland) til Klaipeda (Litauen). DFDS sejler en færge i hver retning hver dag. Færgen afgår sent på aftenen og ankommer omkring 20 timer senere. Dette kan betragtes som den hurtigste færgemulighed mellem Tyskland og de baltiske lande.

Varighed 20-21 timer
Sejladser pr. dag 1
Fra Kiel Schwedenkai Færgeterminal
Til Centrale Klaipeda færgeterminal

Mulighed 2: Færge fra Tyskland til LetlandStart booking

Kort over Lübeck-Liepaja færgerute.
Kort over Lübeck-Liepaja færgerute.

Stena Line tilbyder en færge én gang dagligt mellem Lübeck (Travemünde havn) og Liepaja (Letland). Fordi Letland er længere fra Tyskland end Litauen, er færgen lidt længere på cirka 22 timer. Husk på, at du sover ombord natten over, så varigheden af færgen er ikke så lang, som den ser ud.

Varighed 22 timer
Sejladser pr. dag 1
Fra Lübeck (Travemünde) Havn, Skandinavienkai Terminal
Til Liepāja Færgeterminal

Mulighed 3: Færge fra Tyskland til Litauen via TrelleborgStart booking

Kort over TT-Line Tyskland-Trelleborg-Klapieda færgerute.
Kort over TT-Line Tyskland-Trelleborg-Klapieda færgerute.

TT-Line tilbyder flere ugentlige afgange mellem Tyskland (Rostock og Lübeck/Travemünde) til Klaipeda. De er dog ikke de hurtigste sejladser, for alle sejladser har et mellemlanding i Trelleborg, Sverige. Af den grund nævner vi kun færgeruter her.

Varighed 24-31 timer
Til Centrale Klaipeda færgeterminal

Bonusmulighed: Færge fra Tyskland til FinlandStart booking

Kort over Finnlines Lübeck-Helsinki færgerute.
Kort over Finnlines Lübeck-Helsinki færgerute.

Hvis din endelige destination er Finland, Rusland eller Estland, kan det være fornuftigt at overveje den alternative færgemulighed fra Lübeck (Travemünde havn) til Helsinki, som drives af Finnlines. Med en varighed på 31 timer er dette den længste færgerute i Østersøen. Finland er ikke et baltisk land, men det kan betragtes som en mulighed, hvis man rejser fra Tyskland.

Varighed 31 timer
Sejladser pr. dag 1-2
Fra Lübeck (Travemünde) Havn, Skandinavienkai Terminal
Til Helsinki (Vuosaari), Hansa Terminal

Cookies hjælper os til at give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores ydelse, accepterer du vores cookies. Lær mere