Hurtigste færge mellem Tyskland og Sverige

Sidst opdateret


Der er mange færger, der forbinder Tyskland med Sverige, med de mest populære ruter mellem Rostock og Trelleborg og Lübeck og Malmø. Der er også en længere færgerute fra Kiel til Gøteborg. Husk også, at der er mange færger, der forbinder Danmark med Sverige, hvilket også kan overvejes. I dette indlæg udforsker vi alle mulighederne og beslutter, hvilken færge der er den hurtigste mellem Tyskland og Sverige.

Færgerutekort fra Tyskland til Sverige
Færgerutekort fra Tyskland til Sverige

De vigtigste færgeselskaber mellem Tyskland og Sverige er Stena Line, Finnlines og TT-Line. Oplevelsen ombord kan variere meget afhængigt af den specifikke rute, tid på året og fartøj.

En oversigt over færgeruter mellem Tyskland og Sverige er vist nedenfor.

Rute Description Booking info
Rostock ↔ Trelleborg En af de mest populære ruter mellem Tyskland og Sverige. Der er mange tjenester mellem Stena Line og TT-Line om dagen og om natten. Klik for bookinginformation
Kiel ↔ Gøteborg Nicherute, der forbinder Kiel med Sveriges næststørste by. Stena Line betjener denne rute med en daglig overnatningsfærge. I spidsbelastningsperioder kan der tilføjes en anden færge til ruten, hvilket giver to afgange om dagen i hver retning. Klik for bookinginformation
Lübeck ↔ Malmø Finnlines forbinder Lübeck (Travemünde havn) med Malmø, med 2-3 afgange om dagen i hver retning. Denne rute er meget rettet mod fragt- og lastbilchauffører, selvom almindelige pendlere også er velkomne. Malmø ligger på den anden side af Øresundsbroen fra København. Klik for bookinginformation
Lübeck ↔ Trelleborg Betjent af TT-Line med flere daglige afgange. Klik for bookinginformation

Den hurtigste færge fra Tyskland til Sverige: Rostock-Trelleborg

Den hurtigste færge mellem Tyskland og Sverige er i øjeblikket fra Rostock til Trelleborg. To færgeselskaber, Stena Line og TT-Line, tilbyder flere afgange hver dag. Da varigheden kun er 6-7 timer, er dette klart den hurtigste færgeforbindelse mellem Tyskland og Sverige. Hvis du tager en overnatningsfærge, så overvej en af de andre muligheder nedenfor, da det kan være mere behageligt at tage en lidt længere færge, så du kan få en hel nats søvn.

Varighed 6-7 timer
Sejladser pr. dag 5+
Havn i Rostock Rostock færgeterminal
Havn i Trelleborg Trelleborg Færgeterminal
Færgerutekort fra Rostock til Trelleborg
Færgerutekort fra Rostock til Trelleborg

Mulighed 1: Stena Line

Du vil blive betjent af Mecklenburg-Vorpommern og Skåne færger. Det er ret nemt at komme til havnen i Rostock med offentlig transport. Trelleborg havn ligger i gåafstand fra bymidten.

Mulighed 2: TT-Line

TT-Line kører også den samme rute mellem Rostock og Trelleborg, nogle gange i samarbejde med Stena Line.

Alternativ mulighed: Kiel til Gøteborg

Færgerutekort fra Kiel til Gøteborg
Færgerutekort fra Kiel til Gøteborg

En længere alternativ færge er mellem Kiel og Gøteborg. Denne færge kan være fordelagtig, hvis du vil til Gøteborg, eller hvis du ønsker at tage en længere færge, så du kan få en hel nats søvn. Færgen drives af Stena Line, og tager over 14 timer. Færgen afgår fra Schwedenkai-terminalen i Kiel og ankommer til Tysklandsterminalen-terminalen i Gøteborg.

Varighed 14 timer 30 minutter
Sejladser pr. dag 1-2
Havn i Kiel Kiel Schwedenkai Færgeterminal
Havn i Gøteborg Gøteborg Tysklandsterminalen Færgeterminal

Alternativ mulighed: Lübeck/Travemünde til Malmø

Færgerutekort fra Lübeck til Malmø
Færgerutekort fra Lübeck til Malmø

Et godt alternativ til Rostock-Trelleborg færgen er mellem Lübeck og Malmø. Færgen varer mellem 9 og 10 timer, hvilket giver dig mere tid til at sove. Også Malmø ligger på den anden side af Øresundsbroen fra København, så du nemt kan komme til København fra Malmø. Færgen drives af Finnlines, og der er 2-3 afgange pr.

Varighed 9-10 timer
Sejladser pr. dag 2-3
Havn i Lübeck Lübeck (Travemünde) Havn, Skandinavienkai Terminal
Havn i Malmø Malmø Havn

Alternativ mulighed: Lübeck/Travemünde til Trelleborg

Færgerutekort fra Lübeck til Trelleborg
Færgerutekort fra Lübeck til Trelleborg

En sidste mulighed er mellem Lübeck og Trelleborg. Denne færge drives af TT-Line og tager 9-10 timer. Der er 2-3 afgange pr. Denne færge minder meget om Lübeck-Malmö færgen, bortset fra at den ankommer til Trelleborg i stedet for Malmø.

Varighed 9-10 timer
Sejladser pr. dag 2-3
Havn i Lübeck Lübeck (Travemünde) Havn, Skandinavienkai Terminal
Havn i Trelleborg Trelleborg Færgeterminal
Cookies hjælper os til at give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores ydelse, accepterer du vores cookies. Lær mere