Lej FerryScan-teamet!

Sidst opdateret


Programming Team

Hvorfor os?

Vi byggede FerryScan, et websted, der bruges af titusindvis af mennesker på 25 sprog til at finde ture og information i Østersøen. Nu hvor vi har afsluttet vores arbejde og vist, hvad vi kan, er vi klar til at hjælpe dig med dine projekter.

Vores team har 20 års erfaring med at bygge professionel software inden for rejse- og e-handel, og vi er hurtige til at tilpasse os nye teknologier og ændre bedste praksis for at bygge konkurrencedygtige produkter til en rimelig pris.

Uanset om du vil gøre dit websted ChatGPT klar, tilføje et par nye funktioner eller udvide til nye lande, er vi det rigtige team til at hjælpe dig med at gøre det hurtigt og inden for budgettet. Vi vil ikke overbygge eller bygge med svære at leje til værktøjer, vi vil bare løse dine problemer til de laveste samlede ejeromkostninger.

Hvordan vi kan hjælpe dig med at nå dine mål

1) Backend-udvikling i Java (Spring eller J2EE), Node.js, Django eller Ruby on Rails

2) Frontend-udvikling i Angular, Vue.js eller React

3) Containerisering af din applikation og implementering

4) AWS og Azure Cloud udvikling

5) Kodeauditering og hjælp til testautomatisering

6) Internationalisering/oversættelse af dit produkt og flersproget salg

7) Marketing/SEO-analyse - vi tilbyder alle de måder, vi har lært, for at sænke dine omkostninger ved kundeerhvervelse og holde dig konkurrencedygtig på markedet

Priser

Der er intet projekt for lille. Vi bekymrer os om resultater og at finde en bæredygtig teknologisk løsning, ikke at presse dig til at bruge vores yndlingssprog eller leverandør. Intet bullshit.

Fair priser - 60 EUR pr. time, 10% rabat pr. måned, 15% rabat på projekter 3 måneder eller længere.

Forudbetaling påkrævet, indtil vi har opbygget en betalingshistorik, så er efterbetalt arbejde muligt.


Lad os begynde!

For at komme i gang skal du udfylde vores formular her .

Cookies hjælper os til at give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores ydelse, accepterer du vores cookies. Lær mere