Byder Eckerö Line velkommen til FerryScan

Sidst opdateret


FerryScan and Eckerö Line Logos

I denne måned byder vi Eckerö Line velkommen til FerryScan! Vi er meget glade for at tilføje dem til FerryScan, fordi de er en værdifuld tilføjelse til vores Helsinki-Tallinn rutesider. Eckerö Line driver to færger mellem Helsinki og Tallinn, og er ofte den bedste til at finde billetter i sidste øjeblik. Med tilføjelsen af Eckerö Line understøtter FerryScan nu fuldt ud alle operatører mellem Tallinn og Helsinki.

Mere om Eckerö Line

Eckerö Line driver to færger mellem Helsinki og Tallinn. M/S Finlandia er en moderne færge med 3-4 afgange hver dag fra Helsinki og Tallinn begge. Eckerö Line driver også Finbo Cargo, som er en færge dedikeret til køretøjer og fragttrafik (de uden køretøjer må ikke foretage reservationer). Finbo Cargo opererer mellem havnene Helsinki Vuosaari og Tallinn Muuga, som begge er placeret uden for byens centrum, hvilket gør det ideelt for chauffører at undgå trafik. Selvom Eckerö Line er mindre end sine jævnaldrende, tilbyder den stadig en pålidelig og overkommelig færgeforbindelse mellem Helsinki og Tallinn.

Rute Frekvens Booking info
Helsinki til Tallinn Mange om dagen Klik for reservationsoplysninger
Helsinki (Vuosaari) til Tallinn (Muuga) - Kun køretøjer og fragt Mange om dagen Klik for reservationsoplysninger
M/S Finlandia Pulling into the port of Tallinn
M/S Finlandia Pulling into the port of Tallinn
Cookies hjælper os til at give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores ydelse, accepterer du vores cookies. Lær mere