Byder Stena Line velkommen til FerryScan

Sidst opdateret


FerryScan og Stena Line logoer

Vi er glade for at kunne annoncere vores partnerskab med Stena Line. FerryScan-kunder kan nu søge og booke Stena Line-rejser på FerryScan. Vores teams på begge sider har arbejdet ekstremt hårdt for at gøre denne integration mulig. Kunderne har nu adgang til 14 nye færgeruter inden for Østersøen, samt 15 færger og 10 nye byer.

Stena Line BV er et af de største færgeselskaber i Østersøen, Europa og verden. De har et omfattende rutenetværk i Østersøen, der forbinder Tyskland, Danmark, Polen, Letland og Sverige. Stena Line har også betydelige ruter, der forbinder Irland, Storbritannien og det europæiske fastland.

Nye Stena Line-ruter på FerryScan

I Østersøen er følgende ruter nu tilgængelige for reservation på FerryScan i begge retninger. Stena Line tilbyder Roll-On-Roll-Off (RoRo) færger mellem mange populære steder i Nordeuropa. På de fleste ruter er solopassagerer uden køretøjer også velkomne, ligesom lastbilchauffører.

Rute Frekvens Booking info
Frederikshavn ↔ Gøteborg Flere dagligt Klik for bookinginformation
Stockholm ↔ Ventspils Flere dagligt Klik for bookinginformation
Grenaa ↔ Halmstad Flere dagligt Klik for bookinginformation
Kiel ↔ Gøteborg Flere dagligt Klik for bookinginformation
Karlskrona ↔ Gdynia Flere dagligt Klik for bookinginformation
Trelleborg ↔ Rostock Flere dagligt Klik for bookinginformation
Lübeck ↔ Liepāja Flere dagligt Klik for bookinginformation
M/S Stena Germanica er et af Stena Lines mest moderne skibe, der forbinder Kiel og Gøteborg.
M/S Stena Germanica er et af Stena Lines mest moderne skibe, der forbinder Kiel og Gøteborg.

Fremadrettet

Vi er meget glade for at tilføje Stena Line til vores portefølje af færgeselskaber i Østersøen. De er en af de største, og hjælper FerryScan med at komme et skridt tættere på vores mål om at dække hele Østersøregionen.

Cookies hjælper os til at give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores ydelse, accepterer du vores cookies. Lær mere