Færgerejsens bagage-tjekliste

Sidst opdateret


Vil du vide, hvad du skal pakke, inden du går ombord på en færge? Her er FerryScan-tjeklisten. Der er et par vigtige ting, du skal medbringe, inden du tager på din færgetur. Vi guider dig igennem, hvad du skal huske:

1) Medbring dit pas eller gyldigt rejsedokument såsom dit kørekort eller statsborgerskabs-id. Sørg for, at du har det relevante visum klar (du skal muligvis gå til en ambassade).

COVID-19 forårsager stadig en masse begrænsninger, sørg for at have alle test eller dokumenter klar, så du kan komme ind uden problemer.

2) Medbring den passende valuta til din rejse. Din operatør vil fortælle dig, hvilke betalinger der accepteres, men generelt accepteres Visa, Mastercard og valutaen i afgangs- og ankomstlandet. Nogle gange kan du endda veksle valuta på skibet, men det er måske ikke den bedste valutakurs.


  • Vi anbefaler 50€ pr. passager, så du kan spise den lækre alt du kan spise buffet, købe nogle alkohol eller cigaretter toldfrit, hvis du forkæler det, og købe varer, du glemmer i skibsbutikken. Jeg har glemt flaskeåbnere og tandpasta før, men de har ofte meget mere for din bekvemmelighed. Vær opmærksom på, at disse varer er dyrere på færgen, så hvis du kan købe det på forhånd, sparer du nogle penge

3) Hvis du tager en bil, så medbring dit køretøjs registrering og kørekort, og glem ikke et internationalt kørekort, hvis du møder politiet på din videre rejse. Nogle lande kan kræve et tolddepositum, som kan være ret stort, så glem ikke at tjekke grænseprocedurerne for det land, du rejser ind. Sørg også for, at du er lovligt tilladt at køre i destinationslandet!

4) Glem ikke, at du bliver nødt til at sove! Det er sandsynligt, at du vil have en meget lang dag med at se seværdighederne, når du ankommer, så sørg for, at du er klar til at sove. Jeg vil anbefale ørepropper til alle overophidsede fulde naboer og en øjenmaske, hvis du har en hytte med et vindue. Hvis det går galt, så spørg din nabo høfligt, om de kan feste et andet sted eller få skibets personale involveret.


Lav en liste!

Vores liste indeholder:

Tandpasta Pas
Tandbørste Fotokopier af pas og visa, hvis du mister dit pas
Shampoo Kørekort med IDP (International Driver's Permit) hvis nødvendigt
Hår balsam Debetkort (ringe til banken før rejse til udlandet)
Hårtørrer Kontanter - Euro eller lokal valuta
Sæbe eller kropsvask Tøj
Ørepropper Vand (eller penge til vand)
Øjenmaske Mad (eller penge til mad)
Underholdning - Bøger, iPad, bærbar computer, musik eller podcasts Trykte billetter + information om videre rejse for nem grænsepassage

Hold kontaktnummeret på en færgeudbyder trykt på din billet eller FerryScan i din telefon/pung for spørgsmål i sidste øjeblik!

Vi håber, at dette hjælper dig med at huske vigtige ting, du ellers ville have glemt. Sørg for at vende tilbage til denne side for at sikre dig, at du ikke har glemt det grundlæggende, og lad os vide, hvis vi har glemt noget på [email protected].

Tak og god sejlads!

Cookies hjælper os til at give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores ydelse, accepterer du vores cookies. Lær mere