Færger mellem Tyskland og Finland

Sidst opdateret


På nuværende tidspunkt er der en enkelt, regulær passagerforbindelse mellem Nordtyskland og Finland. Færgen afgår fra Lübeck (Travemünde) og ankommer til Finland (Helsinki) cirka 29 timer senere. Færgeforbindelsen drives af Finnlines, som også sejler en række færger mellem Tyskland, Finland og Sverige.

Helsinki Architecture

Servicedetaljer

Fra Tyskland afgår færgen hver nat kl. 3.00 og ankommer næste dag til Finland. I den modsatte retning fra Finland til Tyskland afgår færgen hver aften kl. 17.00 og ankommer næste nat til Lübeck (Travemünde). Denne service kører hver dag med få undtagelser.

Rute Afgang Ankomst
Lübeck (Travemünde) til Helsinki 3:00 9:00/9:30 (+1 dag)
Helsinki til Lübeck (Travemünde) 17:00 21:30 (+1 dag)

Om bord er den mest komfortable mulighed at reservere en kahyt til nætterne på havet. Finnlines tre skibe (Finnstar, Finnmaid og Finnlady) har en bred vifte af overnatningsmuligheder for enhver pengepung. Du kan også reservere en lænestol til rejsen, hvilket generelt er den billigste løsning.

Med 29 timer er denne færge ikke nær den hurtigste forbindelse mellem Finland og Tyskland. Det er dog mere praktisk, hvis du rejser med bil. Ydermere, hvis du rejser med meget bagage, er denne færge en god mulighed, fordi den ofte er billigere end en sammenlignelig flyvning, og du kan tage lige så meget bagage, som du ønsker, uden at skulle bekymre dig om de ekstra gebyrer. Frem for alt er det en afslappet måde at krydse Østersøen på, hvis du har tid til at bruge det.

Cookies hjælper os til at give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores ydelse, accepterer du vores cookies. Lær mere