Viking Line ferry approaching Åland islands.

Liste over færgeselskaber i Østersøen

Der er mindst 10 færgeselskaber i Østersøen, der tilbyder passager- og køretøjstransport. Der er mange ruter i Østersøen, og mange operatører betjener disse. Et unikt aspekt ved Østersøen er, at de mindste operatører kan konkurrere med de største på nogle ruter.

Se også vores tidligere blogindlæg om dette emne

Sidst opdateret 2020-04-15

DFDS Seaways


DFDS Seaways er en del af DFDS, en kæmpe shipping- og logistikvirksomhed med hovedkontor i Danmark. DFDS Seaways driver mange passager- og fragtfærger i hele Østersøen, Nordsøen og Den Engelske Kanal.

Logo for DFDS Seaways

Læs mere

Eckerö Line


Eckerö Line (ikke at forveksle med Eckerölinjen) er et Helsinki-baseret færgeselskab, der tilbyder en enkelt færge, M/S Finlandia, mellem Helsinki og Tallinn. På trods af den relativt lille størrelse af Eckerö Line, er det stadig en konsekvent og overkommelig forbindelse mellem Helsinki og Tallinn. Eckerö Line driver også Finbo Cargo, en færge kun fragt (eller passagerer med køretøjer) mellem Helsinki (Vuosaari) havn og Tallinn (Muuga) havn.

Logo for Eckerö Line

Læs mere

Eckerö Linjen


Eckerö Linjen (ikke at forveksle med Eckerö Line) er et Åland-baseret færgeselskab, der tilbyder en enkelt færge mellem Eckerö (Åland) og Grisslehamn (Sverige).

Logo for Eckerö Linjen

Læs mere

Finnlines


Finnlines er et Helsinki-baseret færgeselskab og det eneste selskab, der forbinder Helsinki med Tyskland (Lübeck eller Travemünde) med færge. Finnlines tilbyder også forbindelser mellem Tyskland og Sverige (Malmö), samt Sverige (Stockholm) til Finland (Naantali eller Turku). Finnlines er en del af den italienske Grimaldi Group.

Logo for Finnlines

Læs mere

St. Peter Line


St. Peter Line driver en cirkulær rute gennem Østersøen, der især forbinder Finland (Helsinki) med Rusland (Sankt Petersborg) og er en af de få muligheder for "visumfri" adgang (72 timer) til Rusland fra Europa.

Logo for St. Peter Line

Læs mere

Stena Line


Stena Line er et stort færgeselskab i Nordeuropa. De tilbyder færger mellem de britiske øer, det europæiske fastland og Skandinavien. I Østersøen tilbyder Stena Line ruter mellem Letland, Sverige, Polen, Tyskland og Danmark.

Logo for Stena Line

Læs mere

TT-Line


TT-Line er en stor aktør i den sydlige Østersø, der forbinder Tyskland med Polen, Litauen og Sverige ved høje frekvenser.

Logo for TT-Line

Læs mere

Tallink Silja


Tallink Silja er et Tallinn-baseret færgeselskab og et af de største færgeselskaber i Østersøen. De har en moderne flåde af skibe og forbinder for det meste øst-baltiske destinationer, dvs. Sverige, Finland, Ålandsøerne, Estland, Letland osv.

Logo for Tallink Silja

Læs mere

Viking Line


Viking Line er et finsk færgeselskab og en af de største operatører i Østersøen. Viking Line har en flåde af moderne skibe og kører ruter mellem Sverige, Åland, Estland og Finland.

Logo for Viking Line

Læs mere

Wasaline


Wasaline driver verdens nordligste passagerfærge, der forbinder Finlands Vaasa med Umeå i Sverige. De tilbyder et unikt udvalg ombord sammenlignet med andre baltiske færgeselskaber og kan være et godt valg, der forbinder det centrale Finland med Sverige.

Logo for Wasaline

Læs mere

Cookies hjælper os til at give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores ydelse, accepterer du vores cookies. Lær mere