Færger og krydstogter mellem Tyskland og Sverige

Tyskland og Sverige er godt forbundet med passager- og fragtfærger. Der er mindst fire regelmæssige færgeruter, der forbinder Tyskland og Sverige. I Tyskland afgår færger fra havnene Kiel, Lübeck (Travemünde) og Rostock. I Sverige afgår færger fra Göteborg, Malmø og Trelleborg. At tage en færge fra Tyskland til Sverige kan være en hurtigere og mere bekvem måde end at køre gennem Danmark. Mange færger tilbyder natafgange, hvilket gør det yderst bekvemt.

Mange færger forbinder det nordlige Tyskland med det sydlige Sverige.
Mange færger forbinder det nordlige Tyskland med det sydlige Sverige.

Fakta + tal

Aktive færgeruter 4+ (se nedenfor)
Store færgeselskaber 3 - Stena Line, Finnlines, TT-Line (Se nedenunder)
Overfarter pr. dag 16+

Færgeruter

Rute Bemærk
Rostock til Trelleborg En af de mest populære ruter mellem Tyskland og Sverige. Mellem Stena Line og TT-Line er der mange afgange i løbet af dagen og natten over.
Kiel til Gøteborg En nicherute, der forbinder Kiel med Sveriges næststørste by. Stena Line driver denne rute med en daglig overnatningsfærge. I spidsbelastningsperioder kan der tilføjes en anden færge til ruten, hvilket giver to afgange om dagen i hver retning.
Lübeck/Travemünde til Malmø Finnlines forbinder Lübeck (Travemünde havn) med Malmø, med 2-3 afgange om dagen i hver retning. Denne rute er meget fokuseret på fragt- og lastbilchauffører, selvom almindelige passagerer også er velkomne. Malmø ligger lige på den anden side af Øresundsbroen fra København.
Lübeck/Travemünde til Trelleborg Betjenes af TT-Line med flere daglige afgange.

Færgeoperatører

De vigtigste færgeselskaber mellem Tyskland og Sverige er Stena Line, Finnlines og TT-Line. Oplevelsen ombord kan variere meget afhængigt af den specifikke rute, tidspunkt på året og skib. Generelt er færgeruter mellem Finland og Sverige mere utilitaristiske sammenlignet med andre ruter i Østersøen.


Andre baltiske færgeruter


Find færgebilletter

Ruterne nævnt på denne side kan bookes direkte med FerryScan! Vi hjælper dig med hvert trin i bookingprocessen.

Søg ture her
Færgescanningslogo
Cookies hjælper os til at give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores ydelse, accepterer du vores cookies. Lær mere