Færger og krydstogter mellem Sverige og Estland

Der er regelmæssige passager- og fragtfærger fra Stockholm-området til de estiske havne i Tallinn og Paldiski. Færger fra Stockholm afgår fra byens centrum, såvel som den nærliggende havn Kapellskär. Kapellskär ligger omkring 90 km nord for selve Stockholm. Alle færger fra Paldiski kræver et køretøj (en cykel betragtes også som et køretøj). For passagerer uden køretøj er der en mulighed, der betjenes af Tallink-Silja fra centrum af Stockholm til Tallinn direkte. Andre færgeselskaber har tilbudt en rute fra Stockholm - Tallinn på sæsonbasis (såsom Viking Line), selvom Tallink-Silja lige nu er den eneste mulighed.

Der er flere ruter fra Tallinn og Paldiski til Stockholm-området i Sverige.
Der er flere ruter fra Tallinn og Paldiski til Stockholm-området i Sverige.

Fakta + tal

Aktive færgeruter 2 - Se nedenfor
Store færgeselskaber DFDS og Tallink-Silja
Overfarter pr. dag 3

Færgeruter

Rute Bemærk Booking info
Kapellskär til Paldiski Betjenes af DFDS og Tallink-Silja til lastbiler og passagerer med køretøjer. Denne færgerute er praktisk for dem, der rejser med køretøjer, fordi byerne Paldiski og Kapellskär ligger et godt stykke uden for Tallinn og Stockholm.
Stockholm til Tallinn Betjenes året rundt af Tallink-Silja og lejlighedsvis af Viking Line, også efter sæsonbestemt efterspørgsel. Færger fra Stockholm til Tallinn gør normalt et kort stop på Ålandsøerne. I skrivende stund sejler denne færge hver anden dag, men om sommeren er hyppigheden normalt daglig.

Færgeoperatører

Du vil opdage, at færgemulighederne fra Tallinn og Stockholm vil være de mest komfortable set fra et passagerperspektiv. Men alt efter hvad du leder efter (såsom lastbilchauffører), kan de enkle fragtfærger, der afgår fra Paldiski og Kapellskär, være at foretrække.

Ofte stillede spørgsmål

Hvor mange færger er der mellem Sverige og Estland?

Der er to hovedruter mellem Sverige og Estland: fra Stockholm til Tallinn og fra Kapellskär til Paldiski. Både Kapellskär og Paldiski ligger meget tæt på hovedstæderne Stockholm og Tallinn.

Er der en færge fra Stockholm til Tallinn?

Der er i øjeblikket én færge fra Stockholm til Tallinn direkte, drevet af Tallink-Silja. Andre operatører såsom Viking Line tilbyder denne rute fra tid til anden.

Hvilke færgeselskaber tager til Sverige fra Estland?

Fra Estland er der i øjeblikket to færgeselskaber, der skal til Sverige: DFDS og Tallink-Silja.


Andre baltiske færgeruter


Find færgebilletter

Ruterne nævnt på denne side kan bookes direkte med FerryScan! Vi hjælper dig med hvert trin i bookingprocessen.

Søg ture her
Færgescanningslogo
Cookies hjælper os til at give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores ydelse, accepterer du vores cookies. Lær mere