Hvorfor bestille hos FerryScan?


  • Søg efter ledige færger på tværs af mange operatører.
  • Sammenlign priser.
  • Betal intet ekstra. Den pris, du ser på FerryScan, er den pris, du betaler direkte med operatøren.
  • Responsiv kundeservice, tilbydes på flere sprog.

Færge fra Helsinki til Stockholm Rejseinformation

Kort, der viser færgeruten fra Helsinki til Stockholm

Færger forbinder regelmæssigt de to skandinaviske hovedstæder Helsinki og Stockholm. Der er to daglige færger fra Helsinki til Stockholm, som drives af Tallink-Silja og Viking Lines. Begge færger gør et kort stop på Åland, før de fortsætter til Stockholm.


Fra Til Afgangstid Ankomsttid Operatør
Helsinki (South Harbour Olympia Terminal) Havn Stockholm (Värtahamnen) Havn 17:00 10:00 Tallink Silja Book rejse
Helsinki (Katajanokka) havn Stockholm (Stadsgården) Havn 17:15 10:00 Viking Line Book rejse

Færge fra Helsinki til Stockholm Turstatistik

Gennemsnitlig rejsevarighed 17:48
Afgangsby Helsinki, Finland
Ankomst by Stockholm, Sverige
Færgeoperatører Tallink Silja, Viking Line

Alternativ færgerute: Turku → Stockholm

Fra Helsinki til Stockholm, overvej i stedet den alternative færgerute Turku til Stockholm. Turku er kun to timer fra Helsinki med tog, og der er flere daglige færgeafgange mellem Turku og Stockholm end Helsinki og Stockholm. Der er endda tog, der går direkte til havnen i Turku.


Ofte stillede spørgsmål

Du kan medbringe dit køretøj eller din motorcykel til alle færger, der er opført på FerryScan. Bemærk venligst, at køretøjets plads er begrænset og ofte er udsolgt i god tid før passagersæderne. Vi har et begrænset udvalg af køretøjstyper på FerryScan, men du kan altid kontakte os for at få ethvert køretøj booket.

Prisen, du betaler på FerryScan, er den pris, du betaler ved booking direkte hos enhver operatør. Hvis du bemærker en højere pris på FerryScan sammenlignet med operatøren, matcher vi operatørens pris. FerryScan tjener en lille kommission af hvert salg fra færgeselskabet, men denne kommission er ikke tilføjet i vores priser.

Vi har begrænset support til online bookinger med kæledyr i øjeblikket. Kontakt os venligst for bookinger med kæledyr, vi vil med glæde hjælpe dig.

Næsten alle færger har kahytter ombord, der kan købes. Nogle ruter (ofte natten over) kræver en kahyt, som er inkluderet i din billet. Du kan altid opgradere din hytte for ekstra penge. De billigste kahytter er normalt i bunden af skibet nær motorerne. Vi foreslår, at du prøver at undgå disse for enhver pris, især om vinteren, når der er hårdt hav.

På Østersøfærger er der generelt en masse aktiviteter at vælge imellem. Der er mange restauranter, barer, caféer og shopping. På større skibe kan du også finde natklubber, kurbade og teatre.

Færgehavne i Helsinki

Færgehavne i Helsinki, der har regelmæssig passager- og køretøjsfærgetrafik.

Færgehavne i Stockholm

Færgehavne i Stockholm, der har regelmæssig passager- og køretøjsfærgetrafik.

Cookies hjælper os til at give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores ydelse, accepterer du vores cookies. Lær mere