Hvorfor bestille hos FerryScan?


  • Søg efter ledige færger på tværs af mange operatører.
  • Sammenlign priser.
  • Betal intet ekstra. Den pris, du ser på FerryScan, er den pris, du betaler direkte med operatøren.
  • Responsiv kundeservice, tilbydes på flere sprog.

Færge fra Stockholm til Helsinki Rejseinformation

Kort, der viser færgeruten fra Stockholm til Helsinki

Færger forbinder regelmæssigt de to skandinaviske hovedstæder Helsinki og Stockholm. Der er to daglige færger fra Stockholm til Helsinki, som drives af Tallink-Silja og Viking Lines. Begge færger gør et kort stop på Åland, før de fortsætter til Stockholm.


Fra Til Afgangstid Ankomsttid Operatør
Stockholm (Stadsgården) Havn Helsinki (Katajanokka) havn 16:00 09:15 Viking Line Book rejse
Stockholm (Värtahamnen) Havn Helsinki (South Harbour Olympia Terminal) Havn 16:45 10:30 Tallink Silja Book rejse

Færge fra Stockholm til Helsinki Turstatistik

Gennemsnitlig rejsevarighed 16:40
Afgangsby Stockholm, Sverige
Ankomst by Helsinki, Finland
Færgeoperatører Tallink Silja, Viking Line

Alternativ færgerute: Stockholm → Turku

Fra Stockholm til Helsinki, overvej i stedet den alternative færgerute Stockholm til Turku. Helsinki er kun to timer fra Turku med tog, og der er flere daglige færgeafgange mellem Stockholm og Turku end Stockholm og Helsinki. Der er endda tog, der afgår direkte fra havnen i Turku.


Ofte stillede spørgsmål

Du kan medbringe dit køretøj eller din motorcykel til alle færger, der er opført på FerryScan. Bemærk venligst, at køretøjets plads er begrænset og ofte er udsolgt i god tid før passagersæderne. Vi har et begrænset udvalg af køretøjstyper på FerryScan, men du kan altid kontakte os for at få ethvert køretøj booket.

Prisen, du betaler på FerryScan, er den pris, du betaler ved booking direkte hos enhver operatør. Hvis du bemærker en højere pris på FerryScan sammenlignet med operatøren, matcher vi operatørens pris. FerryScan tjener en lille kommission af hvert salg fra færgeselskabet, men denne kommission er ikke tilføjet i vores priser.

Vi har begrænset support til online bookinger med kæledyr i øjeblikket. Kontakt os venligst for bookinger med kæledyr, vi vil med glæde hjælpe dig.

Næsten alle færger har kahytter ombord, der kan købes. Nogle ruter (ofte natten over) kræver en kahyt, som er inkluderet i din billet. Du kan altid opgradere din hytte for ekstra penge. De billigste kahytter er normalt i bunden af skibet nær motorerne. Vi foreslår, at du prøver at undgå disse for enhver pris, især om vinteren, når der er hårdt hav.

På Østersøfærger er der generelt en masse aktiviteter at vælge imellem. Der er mange restauranter, barer, caféer og shopping. På større skibe kan du også finde natklubber, kurbade og teatre.

Færgehavne i Stockholm

Færgehavne i Stockholm, der har regelmæssig passager- og køretøjsfærgetrafik.

Færgehavne i Helsinki

Færgehavne i Helsinki, der har regelmæssig passager- og køretøjsfærgetrafik.

Cookies hjælper os til at give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores ydelse, accepterer du vores cookies. Lær mere