Hvorfor bestille hos FerryScan?


  • Søg efter ledige færger på tværs af mange operatører.
  • Sammenlign priser.
  • Betal intet ekstra. Den pris, du ser på FerryScan, er den pris, du betaler direkte med operatøren.
  • Responsiv kundeservice, tilbydes på flere sprog.

Færge fra Stockholm til Tallinn Rejseinformation

Fra Til Afgangstid Ankomsttid Operatør
Stockholm (Stadsgården) Havn Tallinn Havn (Terminal A) 16:00 13:15 Viking Line Book rejse
Stockholm (Värtahamnen) Havn Tallinn Havn (Terminal D) 17:30 10:45 Tallink Silja Book rejse

Færge fra Stockholm til Tallinn Turstatistik

Gennemsnitlig rejsevarighed 17:08
Afgangsby Stockholm, Sverige
Ankomst by Tallinn, Estland
Færgeoperatører Tallink Silja, Viking Line

Alternativ færgerute: Stockholm → Paldiski

Fra Stockholm til Tallinn, overvej i stedet den alternative færgerute Stockholm til Paldiski. Denne færgerute drives sjældent af Tallink-Silja og Viking Line for passagerer, der rejser med et køretøj.


Ofte stillede spørgsmål

Du kan medbringe dit køretøj eller din motorcykel til alle færger, der er opført på FerryScan. Bemærk venligst, at køretøjets plads er begrænset og ofte er udsolgt i god tid før passagersæderne. Vi har et begrænset udvalg af køretøjstyper på FerryScan, men du kan altid kontakte os for at få ethvert køretøj booket.

Prisen, du betaler på FerryScan, er den pris, du betaler ved booking direkte hos enhver operatør. Hvis du bemærker en højere pris på FerryScan sammenlignet med operatøren, matcher vi operatørens pris. FerryScan tjener en lille kommission af hvert salg fra færgeselskabet, men denne kommission er ikke tilføjet i vores priser.

Vi har begrænset support til online bookinger med kæledyr i øjeblikket. Kontakt os venligst for bookinger med kæledyr, vi vil med glæde hjælpe dig.

Næsten alle færger har kahytter ombord, der kan købes. Nogle ruter (ofte natten over) kræver en kahyt, som er inkluderet i din billet. Du kan altid opgradere din hytte for ekstra penge. De billigste kahytter er normalt i bunden af skibet nær motorerne. Vi foreslår, at du prøver at undgå disse for enhver pris, især om vinteren, når der er hårdt hav.

På Østersøfærger er der generelt en masse aktiviteter at vælge imellem. Der er mange restauranter, barer, caféer og shopping. På større skibe kan du også finde natklubber, kurbade og teatre.

Færgehavne i Stockholm

Færgehavne i Stockholm, der har regelmæssig passager- og køretøjsfærgetrafik.

Færgehavne i Tallinn

Færgehavne i Tallinn, der har regelmæssig passager- og køretøjsfærgetrafik.

Cookies hjælper os til at give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores ydelse, accepterer du vores cookies. Lær mere