Ny Stena Line-rute fra Hanko til Nynäshamn (Stockholm)

Sidst opdateret


Translation missing: da.img_alt

I begyndelsen af 2022 begyndte Stena Line en ny rute mellem Hanko, Finland og Nynäshamn, Sverige. Ruten forbinder begge landes hovedstadsregioner med havne, der ikke er så travle som dem i Stockholm og Helsinki, hvilket gør det mere bekvemt for chauffører.

Et køretøj (eller motorcykel) er påkrævet for at booke ruten Hanko-Nynäshamn. Ruten begynder med daglige afgange om aftenen, men hvis der er positive tilbagemeldinger, er vi sikre på, at Stena Line vil tilføje flere afgange. Da denne rute har fokus på fragt, vil vi anbefale at kigge på Turku-Stockholm og Helsinki-Stockholm ruterne, hvis du er interesseret i en mere interessant passageroplevelse.

Tur detaljer

Fra efteråret 2023 drives ruten mellem Hanko og Nynäshamn af to skibe: Urd og Stena Gothica. Der er en enkelt overnatningsafgang i hver retning. Turen er behagelige 12-13 timer, hovedsageligt gennem den finske skærgård.

Turens længde 12 timer
Turfrekvens En gang dagligt (overnatningstur)
Færgeoperatør Stena Line
Skibe Urd og Stena Gothica
M/S Urd - en af færgerne på ruten fra Nynäshamn til Hanko
M/S Urd - en af færgerne på ruten fra Nynäshamn til Hanko

Om Hanko

Hankö ligger cirka 120 km vest for Helsinki og 150 km øst for Turku. Hanko ligger på den sydligste spids af Finland. Hanko er en lille by og er at foretrække til fragtoperationer, fordi alle andre færger til Finland fra Sverige kommer til Turku eller Helsinki, som begge er store byer med meget trafik.

Om Nynäshamn

Nynäshamn er en stor havn beliggende 55 km syd for Stockholm. Fra Nynäshamn er det let at komme videre til det sydlige Sverige, København, Gøteborg, Oslo etc. Nynäshamn har fragtfærgeforbindelser til Letland, Polen og Gotland.

Cookies hjælper os til at give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores ydelse, accepterer du vores cookies. Lær mere