Om FerryScan


Navnet FerryScan kommer fra "Ferry Scandinavia" og repræsenterer vores hovedmål: at være den vigtigste ressource for færgeinformation, nyheder og billetter i Østersøen. Vi mener, at ved kun at fokusere på én region, garanterer vi, at vi er den mest vidende og brugbare partner til din færgerejse. Det er trods alt ikke det samme at tage en færge overalt i verden.

Vi sælger dig ikke mere, end du har brug for, og fortæller dig ærligt, hvad der sker. Vi engagerer os ikke i at skabe falske anmeldelser eller bruge fidustaktik, vi er her for det lange spil, og vi vil have dig til at stole på os på rejser i de kommende år.


Virksomhedsoplysninger

FerryScan er et projekt fra Port Zero Ventures, en virksomhed fokuseret på at bruge teknologi til at løse problemer i transportindustrien.

Port Zero Ventures, og i forlængelse heraf FerryScan, er en registreret virksomhed i USA. Hvis du er en europæisk kunde, vil du sandsynligvis interagere med Port Zero Baltic OÜ, vores estiske datterselskab.

Vores hold

FerryScan er et helt fjerntliggende firma, hvor de fleste arbejder fra enten Europa eller Amerika. Vi trives som et fjerntliggende team, fordi vi er som vores kunder – fra mange lande rundt om i verden!


Vores historie

2017 - Mens Peter Goetsch afsluttede sine kandidatstudier i Finland på Helsinki Universitet, beslutter Peter Goetsch og den langvarige besøgsven Westley Bonack at tage en tur over Den Finske Bugt til Estland. De fortsætter derefter til Stockholm, igen med færge. På vejen indser de, at medmindre du er en lokal, er der ingen pålidelige ressourcer til færgeplaner og billetter i Østersøen. Ud fra dette er en idé født.

2018 - Peter og Westley danner Port Zero Ventures, og udviklingen på FerryScan begynder. Et simpelt proof-of-concept lanceres til efteråret.

2020 - FerryScan har en støt vækst og bringer kernefærgepartnere som Viking Line, Tallink-Silja og Finnlines til.

2021 - På trods af stor modvind fra COVID-19 fortsætter vi med at indbygge kernefunktioner i applikationen og ansætte flere kernepartnere såsom Eckerö Line og Stena Line.

2022 - Vi åbnede en virksomhed i Estland, Port Zero Baltic OÜ, for bedre at kunne betjene vores EU-baserede kunder.

2023 - FerryScan fortsætter med at vokse og tilføjer DFDS Seaways og Polferries som kernepartnere.

Cookies hjælper os til at give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores ydelse, accepterer du vores cookies. Lær mere