Om FerryScan


FerryScan blev bygget af et lille, passioneret firma startet i Wisconsin, USA af ivrige rejsende - 40+ lande imellem os! Vi elsker at se nye steder og synes, det skal være praktisk at rejse, bruge den nyeste teknologi og være mere ærlige.


Hvem vi er

Vores grundlæggere, Peter Goetsch og Westley Bonack, byggede FerryScan for at hjælpe folk med at finde de bedste rejsemuligheder i Østersøen og give nyttige oplysninger til at hjælpe dig med at booke den rejse, du har brug for.

Vi sælger dig ikke mere, end du har brug for, og fortæller dig ærligt, hvad der sker. Vi engagerer os ikke i at skabe falske anmeldelser eller bruge fidustaktik, vi er her for det lange spil, og vi vil have dig til at stole på os på rejser i de kommende år.

Vores hold

Peter og Westley driver den daglige drift, programmering og salg.

Bill, Alyona, Anne og Valentin hjælper med marketing, support og oversættelser og alle de tunge løft bag kulisserne, der giver dig FerryScan.

Hvorfor vi oprettede FerryScan

Vi så en reel kløft mellem ajourførte data og oplysninger om booking af færger, og vi så gode færgeoperatører mangle fra andre webstedssøgninger. Vi vidste, at vi kunne gøre det nemmere for dig at booke og samtidig give dig mere information. Vi brænder for færger og ville elske at åbne dette transportmedium mere, så flere mennesker kan nyde de smukke seværdigheder og komfortable rejser, færger giver. Måske ses vi endda på din næste tur!

Fremtiden

Det er desværre ikke så bekvemt at bestille færger som at booke en flybillet, og informationen er ikke gennemsigtig, men det tror vi, vi kan ændre på. Færger er meget praktiske, ofte hurtigere end korte flyvninger og meget mere behagelige end at flyve eller køre. Du kan meget nemmere ændre din billet, og der er mange rejser, nogle gange med få timers mellemrum på populære ruter, sammenlignet med de samme ruter med et flyselskab.


Tak fordi du besøgte os, og vi håber, at du fortsætter med at hjælpe os med at bygge fremtidens rejse.

Cookies hjælper os til at give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores ydelse, accepterer du vores cookies. Lær mere