Byder DFDS Seaways velkommen til FerryScan

Sidst opdateret


FerryScan og DFDS Seaways logoer

Lige i tide til sommeren er vi glade for endelig at kunne annoncere vores partnerskab og integration med DFDS Seaways. DFDS er et af de største færgeselskaber i Europa med ruter gennem Østersøen, Nordsøen og Den Engelske Kanal. Vi er glade for at kunne tilbyde deres ruter til vores brugere, og vi ser frem til at arbejde sammen med dem for at gøre færgerejser endnu mere tilgængelige. Mens DFDS tilbyder et stort antal færgeruter i Europa, har vi besluttet at fokusere på netop deres ruter i Østersøen for at holde i tråd med vores mission hos FerryScan.

DFDS er en enorm færgeoperatør i Europa med ruter, der forbinder Tyskland, Letland, Litauen, Sverige, Estland, Frankrig, Danmark, Storbritannien og Irland. Vores tilføjelse af DFDS til FerryScan giver kunderne endnu flere muligheder for at rejse i Østersøen.

Nye DFDS-ruter på FerryScan

Følgende ruter fra DFDS er tilføjet på FerryScan. Bemærk venligst, at nogle ruter kun kan bookes, hvis du har et køretøj.

Rute Frekvens Booking info
Frederikshavn ↔ Oslo Flere dagligt Klik for bookinginformation
København ↔ Oslo Flere dagligt Klik for bookinginformation
Karlshamn ↔ Klaipėda Flere dagligt Klik for bookinginformation
Kiel ↔ Klaipėda Flere dagligt Klik for bookinginformation
Stockholm ↔ Paldiski Flere dagligt Klik for bookinginformation
DFDS Crown Seaways og DFDS Pearl Seaways lagde til i København.
DFDS Crown Seaways og DFDS Pearl Seaways lagde til i København.

Fremadrettet

Vi er glade for at have det privilegium at arbejde med DFDS Seaways. Deres tilføjelse til FerryScan gør vores applikation bare så meget bedre, og vi er spændte på et langt partnerskab sammen.

Cookies hjælper os til at give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores ydelse, accepterer du vores cookies. Lær mere