Færger og krydstogter mellem Letland og Sverige

På trods af at have en rig maritim historie, er der i øjeblikket kun én færge, der forbinder Letland og Sverige. Fra Ventspils i Letland er der en 2-3 gange daglig færge til Nynäshamn i Sverige. Ventspils ligger omkring 170 km (100 miles) vest for Letlands hovedstad, Riga. I Sverige ligger Nynäshamn lige syd for Stockholm, omkring 50 km. Færgen sejler 2-3 gange dagligt med en natafgang altid tilgængelig. Hvis du rejser mellem Letland og Sverige i bil eller til fods, er denne færge sandsynligvis den eneste mulighed.

Kort, der viser de aktuelle færger mellem Letland og Sverige
Kort, der viser de aktuelle færger mellem Letland og Sverige

Alternative færgeruter

Fra 2024 ville de eneste andre muligheder for at komme fra Letland til Sverige i bil være at rejse via Klaipedia, Litauen til Karlshamn, Sverige, eller at køre til Tallinn eller Paldiski (Estland) og rejse til Stockholm derfra. Færger mellem den lettiske hovedstad Riga og Stockholm er sket tidligere, men i øjeblikket er der ingen.

Fakta + tal

Aktive færgeruter 1 (se nedenfor)
Store færgeselskaber 1 - Stena Line (Se nedenunder)
Overfarter pr. dag 1-2 overfarter om dagen i hver retning

Færgeruter

Rute Bemærk
Ventspils til Nynäshamn (nær Stockholm) Den eneste nuværende færgerute mellem Letland og Sverige. Betjenes af Stena Line med 2-3 afgange om dagen i hver retning, afhængig af årstiden. Nynäshamn ligger cirka 50 km syd for Stockholm.

Færgeoperatører

Stena Line er den eneste operatør af færger ud af Letland. Stena Line er et stort færgeselskab med stor variation i skibe og oplevelser ombord. Du vil ikke have så mange aktiviteter ombord som færgeselskaber fra Finland og Estland, men det vil stadig være velegnet.


Andre baltiske færgeruter


Find færgebilletter

Ruterne nævnt på denne side kan bookes direkte med FerryScan! Vi hjælper dig med hvert trin i bookingprocessen.

Søg ture her
Færgescanningslogo
Cookies hjælper os til at give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores ydelse, accepterer du vores cookies. Lær mere