Færger og krydstogter mellem Sverige og Polen

Der er mange passager- og fragtfærger, der forbinder Polen med Sverige. At krydse mellem Polen og Sverige på en færge er meget hurtigere end over land via Danmark. Vigtige færgehavne i Polen er Gdansk, Gdynia og Świnoujście. I Sverige krydser færger til Polen fra havnene Trelleborg, Ystad, Karlskrona og Nynäshamn (Stockholm). Nogle færger mellem Polen og Sverige er kun for passagerer, der rejser med køretøjer.

Sverige er godt forbundet til Polen med færger, med ruter, der forbinder store svenske og polske havne.
Sverige er godt forbundet til Polen med færger, med ruter, der forbinder store svenske og polske havne.

Fakta + tal

Aktive færgeruter 4+ (se nedenfor)
Store færgeselskaber 4 - Unity Line, Polferries, TT-Line, Stena Line (se nedenfor)
Overfarter pr. dag 16+

Færgeruter

Rute Bemærk
Ystad til Świnoujście Betjenes af Unity Line og Polferries med flere afgange i hver retning hver dag. Et levedygtigt alternativ til at nå Tyskland fra Sverige, da Świnoujście ligger på grænsen til Tyskland.
Nynäshamn (Stockholm) til Gdańsk Betjent af Polferries er dette den eneste rute, der forbinder Polen med Stockholm-området. Nynäshamn ligger kun 50 km syd for Stockholm.
Trelleborg til Świnoujście TT-Line forbinder Trelleborg med Świnoujście med flere afgange hver dag. Den samlede overfartstid er 6-7 timer.
Karlskrona til Gdynia Stena Line forbinder Karlskrona med Gdynia og den større 'Tricity'-region i Polen. Der tilbydes 2-3 afgange hver dag med mulighed for overnatning, som normalt også tilbydes.

Færgeoperatører

Der er minimum fire færgeselskaber, der tilbyder færger mellem Polen og Sverige. De nuværende færgeselskaber mellem Sverige og Polen er Unity Line, Polferries, TT-Line og Stena Line. De polske færgeselskaber (Unity Line og Polferries) har et stærkt tag på markedet, men andre er også tilgængelige. Med hensyn til forholdene ombord, vil du finde en stor rækkevidde afhængigt af ruten og det tilbudte skib. Der foregår en stor mængde godstrafik mellem Sverige og det europæiske fastland, så du vil se et stort fokus på lastbilchaufførerne og fragtkunderne.


Andre baltiske færgeruter


Find færgebilletter

Ruterne nævnt på denne side kan bookes direkte med FerryScan! Vi hjælper dig med hvert trin i bookingprocessen.

Søg ture her
Færgescanningslogo
Cookies hjælper os til at give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores ydelse, accepterer du vores cookies. Lær mere